divendres, 10 de juny del 2011

Felip Puig dimissió!

Davant de la gravetat dels fets ocorreguts el passat divendres 27 de Maig a Plaça Catalunya, des de l'assemblea de l'Acampada Torredembarra volem manifestar:

1r) La neteja, la salubritat i la violència són les excuses que ens posa el govern per fer un desallotjament que, tot i encobert, a molts ens resulta evident. Resulta vergonyós i intolerable que es digui que només es volia netejar quant es van usurpar i robar tot el material de l'Acampada Barcelona, entre aquest material, ordinadors, tendes, impresores i tot tipus de material que era propietat dels Acampats de Barcelona. El que va succeïr el passat divendres al llarg del matí va ser un desallotjament en tota regla.

2n) Que davant de la violència utilitzada pels cossos policials contra manifestants asseguts i pacifics, només podem fer altre cosa que demanar la dimissió del conseller Felip Puig. La realitat ha demostrat que els acampats podien fer les seves activitats amb tota normalitat i sense la necessitat de cap tutela. La carniceria que es va produir aquell divendres al matí no es pot tornar a repetir.

Per totes aquestes raons demanem la dimissió del conseller Felip Puig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada