dijous, 9 d’agost del 2012

Demà a les 11h a davant d'Unnim al passeig de la Sort donem suport al senyor Juan

Salutacions,

El senyor Juan ha estat estafat per Unnim, que ni tan sols accepta negociar amb ell. El senyor Juan és un jubilat d'aquí Torredembarra que ha estat victima de l'estafa de les preferents. Van vendre-li un producte donant-li informacions equivoques i ha perdut tots els seus estalvis. Aquests dos últims divendres s'ha posat davant de la seu d'Unnim amb una pancarta per protestar per la situació a la que l'han abocat i uns quants li estem donant un cop de mà fent difusió.

En principi ell mantindrà la protesta indefinidament, cada divendres a les 11h a la caixa d'Unnim de Torredembarra que es troba al Passeig de la Sort. Demanariem a tothom que s'hi acostés per mostrar el nostre suport. Intentarem donar-li difusió al seu cas ja que, de moment, és la única protecció que té, que se sàpiga el que li ha passat i quin banc n'ha estat el responsable. Demà farem una breu nota premsa per donar ressò al seu cas.

Per això us animem a fer difusió del seu cas i a venir el divendres pel matí perqué vegi que no està sol. Per acabar demanar-vos el vostre granet de sorra reenviant aquest correu a gent de Torredembarra i el Baix Gaià.

No parem. Seguim!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada