dimarts, 28 de juny del 2011

Canvis sobre els actes d'avui

La marxa dels indignats ja està a Torredembarra. Actes definitius i confirmats.

A les 14h es fa dinar popular a Cal Bofill.

(per a més informació sobre les xerrades cliqueu damunt dels enllaços)
A les 18h a la plaça de les Monges (plaça Mossén Joaquim Boronat), xerrada sobre el Club Bilderberg, gent que governa el món des de la ombra.
A les 19h a la plaça de les Monges, xerrada amb el Robin Hood dels Bancs, Enric Duran, sobre les cooperatives de Catalunya i la Banca Ètica.
En acabar, cap a les 20h, anirem totes juntes fent cassolada fins a la plaça de la Vila i la plaça del Castell.

És probable que per la nit també es faci sopar popular i algun acte més. Si us voleu afegir veniu als actes, tothom hi és invitat!

dilluns, 27 de juny del 2011

Marxa Indignada i xerrada d'Enric Duran! Avui dimarts 28 de Juny per la tarda!

Hem quedat a les 14h a la Traviesa per rebre la Marxa Indignada. Si voleu afegir-vos veniu i porteu menjar, farem un dinar de germanor. A més, els indignats ens fan saber quines necessitats tenen per si algú vol donar un cop de mà: necessiten una olla gran, un mòbil lliure, crema solar 30+, tèndals per a fer ombra i alguna tenda de campanya i/o esterilles.

A més al llarg de la tarda vindrà a oferir-nos una xerrada l'Enric Duran, també conegut com a Robin Hood dels bancs, el qual es va fer famós per aquesta acció.

Finalment hem convocat cassolada a les 20h davant de l'Ajuntament de Torredembarra per la tarda.

divendres, 10 de juny del 2011

Felip Puig dimissió!

Davant de la gravetat dels fets ocorreguts el passat divendres 27 de Maig a Plaça Catalunya, des de l'assemblea de l'Acampada Torredembarra volem manifestar:

1r) La neteja, la salubritat i la violència són les excuses que ens posa el govern per fer un desallotjament que, tot i encobert, a molts ens resulta evident. Resulta vergonyós i intolerable que es digui que només es volia netejar quant es van usurpar i robar tot el material de l'Acampada Barcelona, entre aquest material, ordinadors, tendes, impresores i tot tipus de material que era propietat dels Acampats de Barcelona. El que va succeïr el passat divendres al llarg del matí va ser un desallotjament en tota regla.

2n) Que davant de la violència utilitzada pels cossos policials contra manifestants asseguts i pacifics, només podem fer altre cosa que demanar la dimissió del conseller Felip Puig. La realitat ha demostrat que els acampats podien fer les seves activitats amb tota normalitat i sense la necessitat de cap tutela. La carniceria que es va produir aquell divendres al matí no es pot tornar a repetir.

Per totes aquestes raons demanem la dimissió del conseller Felip Puig.